Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > φούρνος ισχίων πυροσυσσωματώματος >
Συμπυκνώνοντας φούρνος 10MPA Debinding για το τσιμενταρισμένο καρβίδιο

Συμπυκνώνοντας φούρνος 10MPA Debinding για το τσιμενταρισμένο καρβίδιο

Συμπυκνώνοντας φούρνος 10MPA Debinding

Τσιμενταρισμένος συμπυκνώνοντας φούρνος Debinding καρβιδίου

10MPA φούρνος Debinding και συμπύκνωσης

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

Ruideer

Πιστοποίηση:

CE;ISO9001;ISO14001;OHSAS 18001;GB/T29490

Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε μια προσφορά
Λεπτομέρειες για το προϊόν
Ζωή υπηρεσιών:
20 έτη
Λειτουργούντες χρόνοι:
300 φορές/έτος
Δύναμη θέρμανσης:
360KVA
Ζωγραφική:
μαύρος, άσπρος, γκρίζος, μπλε, πράσινος
Μετά από τις πωλήσεις:
Ο μηχανικός μπορεί να είναι στη ξένη χώρα για να τελειώσει την εργασία εγκαταστάσεων και ανάθεσης
Περίοδος εξουσιοδότησης:
12 μήνες
Όροι πληρωμής και αποστολής
Ποσότητα παραγγελίας min
1 ΣΥΝΟΛΟ
Τιμή
Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες
Απαλλαγμένος από την ξύλινη περίπτωση επιθεώρησης
Χρόνος παράδοσης
100-120 ημέρες εργασίας
Όροι πληρωμής
L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς
7 σύνολα/μήνας
Περιγραφή του προϊόντος

300*300*900-10MPA συμπυκνώνοντας φούρνος για και την κενή συμπύκνωση τσιμενταρισμένων των υψηλή επίδοση υλικών καρβιδίου

 

Λειτουργία εξοπλισμού:
Λειτουργία ανίχνευσης διαρροών αυτόματης θετικής πίεσης και αρνητικής πίεσης
Διαφορική λειτουργία απομάκρυνσης κεριού πίεσης αερίου μεταφορέων του AR
Λειτουργία απομάκρυνσης κεριού θετικής πίεσης μικροϋπολογιστών υδρογόνου
Κενή λειτουργία συμπύκνωσης
Λειτουργία πυροσυσσωμάτωμα-ισχίων
Γρήγορη λειτουργία ψύξης (που τίθεται έναν ανταλλάκτη θερμότητας μέσα)
Πλήρως λειτουργία αυτόματου ελέγχου
Λειτουργία συναρμολογήσεων ασφάλειας
Σημείο σπασιμάτων που θερμαίνει εκ νέου τη λειτουργία
Ασύρματη μακρινή λειτουργία διαγνώσεων

 

Σύστημα εξοπλισμού:
Περιλαμβάνει κυρίως το σύστημα ελέγχου, το σύστημα θέρμανσης, το κενό σύστημα, τη λειτουργία πυροσυσσωμάτωμα-ισχίων, το δροσίζοντας υδάτινο σύστημα, το γρήγορο σύστημα ψύξης, το σύστημα ασφάλειας και το βοηθητικό σύστημα.

 

Πρότυπα σχεδίου:
Ο φούρνος πυροσυσσωμάτωμα-ισχίων είναι μια ενιαία αίθουσα και η διπλή δομή θέρμανσης πορτών οριζόντια και περιοδική, που σχεδιάζεται για τον εύκολους χειρισμό και τη συντήρηση, ολόκληρη η διαδικασία ελέγχεται αυτόματα. Μπορεί να πραγματοποιήσει την πλήρη συνεχή λειτουργία φορτίων, 300
χρόνοι φούρνων/έτος ή 300 εργάσιμες ημέρες/έτος. Χρησιμοποιεί την από γραφίτη θέρμανση αντίστασης στοιχείων (χαμηλή τάση, υψηλής τάσης). Επιπλέον, υπάρχουν πολλαπλάσιες μονάδες θέρμανσης, κάθε μια από τις οποίες ελέγχει τη θερμοκρασία χωριστά. Εξόπλισε με πλήρως τη λειτουργία αυτόματου ελέγχου και τη λειτουργία συναρμολογήσεων ασφάλειας. Ολόκληρη η διαδικασία ελέγχεται αυτόματα, επιτηρείται, ακολουθείται και καταγράφεται από τον υπολογιστή. Το PLC, βιομηχανικός έλεγχος υπολογιστών (PC) για να πραγματοποιήσει ολόκληρη τη διαδικασία της ένας-βασικής έναρξης, σε πραγματικό χρόνο δυναμικός έλεγχος, υπολογιστής θα σώσει τη θερμοκρασία, πίεση, κενό και άλλες παράμετροι, συναγερμός που ενδασφαλίζουν είναι ασφαλείς και αξιόπιστες.

 

 

Γενικές απαιτήσεις εξοπλισμού:
Ο εξοπλισμός χρησιμοποιείται κυρίως για την κενή συμπύκνωση, πίεσης, γρήγορη ψύξη και ούτω καθεξής. Μπορεί καλύπτει την ακριβή απαίτηση της ομοιομορφίας της θερμοκρασίας και της ατμόσφαιρας φούρνων στη διαδικασία συμπύκνωσης των έξοχων κραμάτων Νι. Το σχέδιο δομών φούρνων είναι προηγμένη και λογική, εύχρηστη λειτουργία και συντήρηση. Τα κύρια ενισχυτικά συστατικά (τμήματα ελέγχου, αισθητήρες, από γραφίτη στοιχείο θέρμανσης, θερμοηλεκτρικό ζεύγος, κύρια βαλβίδα ελέγχου, κενή αντλία, κ.λπ.) έχουν το διεθνές προηγμένο επίπεδο, μπορούν να προσαρμοστούν στις μακροπρόθεσμες, σταθερές, αξιόπιστες απαιτήσεις παραγωγής batch. Συγχρόνως, ο εξοπλισμός καλύπτει τις εθνικές απαιτήσεις για τη διατήρηση της ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.

 

 

 

Τεχνικές παράμετροι του εξοπλισμού

Ζωή υπηρεσιών του κοχυλιού φούρνων

20 έτη

Χρόνος απασχόλησης σχεδίου κοχυλιών φούρνων

6000 (φούρνος/χρόνος)

Αποτελεσματικό μέγεθος ζώνης εργασίας (W*H*L)

≥300mm×300mm×900mm

Max.loading ικανότητα

200kg (εξαρτάται από τον τύπο προϊόντος φόρτωσης)

Max.design θερμοκρασία

1650℃ (κάτω από την περίσταση του κενού φούρνου sintering.drying σε 1650℃)

Max.working θερμοκρασία

1600℃ (υπό κενό και θέση πυροσυσσωμάτωμα-ισχίων

Max.design πίεση

100bar

Max.working πίεση

98bar

 

Ταχύτητα άντλησης

Ο κενός βαθμός μπορεί να φθάσει σε 5Pa μέσα σε 30min αφότου αρχίζει η αντλία, και η τελευταία κενή αξία μπορεί να φθάσει σε 2Pa.

(Μετά από να ξεράνει την καθαρής και κρύας θέση φούρνων, κάτω από τον κενό φούρνο,)

 

Ποσοστό διαρροής

≤3pa/h

(Η μέση τιμή μέσα σε 3 ώρες στον κενό φούρνο, καθαρίζει και κρύα θέση)

 

Χρόνος ψύξης πλήρως φόρτωσης

 

Όταν ο εσωτερικός φούρνος φόρτωσε πλήρως υλικό, η ψύξη ℃ θερμοκρασίας συμπύκνωσης από το 1600 σε 100℃ (θερμοκρασία του ανοικτού φούρνου). Ψύξη time≤6h (νερό temperature≤26℃, 95bar≤pressure≤98bar)

 

Γεμίστε το υψηλό αργό

 

Υιοθετεί τη διαλείπουσα σταθερή χρέωση αερίου, ο χρόνος χρέωσης μπορεί να τεθεί. Το σύστημα ακριβώς ταιριάζει με τη σχέση μεταξύ της χρέωσης του ποσού και του χρόνου να εξασφαλιστεί ο ακόλουθος της χρέωσης αερίου.

 

Χρόνος πίεσης

Ο pressurization χρόνος σε 98Bar είναι λιγότερο από και είναι ίσος με 15 λεπτά, τα οποία μπορούν να τεθούν. (Ο πόρος αερίου είναι σταθερός στη σειρά 120bar-130bar)

Διατηρημένα σταθερή ατμοσφαιρική πίεση μέσα

 

AR ή Ν2 (purity≥99.99%)

 

Συνεχής χρόνος εγγύησης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος

 

Μπορεί να τροφοδοτήσει τα φω'τα δεικτών και να ελέγξει το φούρνο όταν βγαίνει η δύναμη, ο χρόνος είναι περισσότερο από ή είναι ίσος με 80 λεπτά.

 

Να θερμάνει επάνω την ταχύτητα

≤10℃

(Στην περίπτωση του κενού φούρνου, το ενδιάμεσο τμήμα θερμοκρασίας επιτρέπεται για να κρατήσει τη θερμοκρασία.)

 

Δύναμη θέρμανσης

 

Περίπου 360KVA

 

Τρόπος θέρμανσης

 

Από γραφίτη θέρμανση αντίστασης

Συμπυκνώνοντας φούρνος 10MPA Debinding για το τσιμενταρισμένο καρβίδιο 0Συμπυκνώνοντας φούρνος 10MPA Debinding για το τσιμενταρισμένο καρβίδιο 1

Μετά από τις πωλήσεις:

1. Εγκατάσταση, η Επιτροπή και αποδοχή

Κάνουμε την εγκατάσταση, την ανάθεση και την αποδοχή στις εγκαταστάσεις του αγοραστή. Κατά τη διάρκεια της περιόδου εγκαταστάσεων και ανάθεσης, το αναθέτοντας προσωπικό θα παρασχεθεί δωρεάν από τον αιτούντα σύμφωνα με τα πρότυπα προσωπικού.

Ο εξοπλισμός που στάλη στον αγοραστή, ο πωλητής έλαβε την ανακοίνωση του αγοραστή, και οι δύο μέσα σε μια εβδομάδα για να φέρει τον εξοπλισμό από το κιβώτιο μαζί, κατόπιν έλεγχος ο εξοπλισμός και όλα τα συστατικά σύμφωνα με τον κατάλογο συσκευασίας. Συμπεριλαμβανομένων των εξαρτημάτων εξοπλισμού, τα ανταλλακτικά και τα ειδικά εργαλεία, επισύναψαν τα χειρωνακτικά και τεχνικά έγγραφα, κ.λπ. Μπορεί να εγκατασταθεί μετά από τον έλεγχο αποδοχής του εξοπλισμού.
Μετά από την εγκατάσταση και ανάθεση, ο εξοπλισμός θα γίνει αποδεκτός σύμφωνα με τα τεχνικά εξαρτήματα.

 

2. Κατάρτιση

Κατά αναλαμβάνοντας το φούρνο στον πελάτη, θα παράσχουμε μια κατάρτιση προσωπικού στον πελάτη. Το λειτουργούν το προσωπικό του πελάτη πρέπει να ενώσει στην επιτροπή, να εξετάσει το φούρνο, κατά εγκατάσταση στην επιχείρηση του πελάτη.
Αυτό είναι πρακτική κατάρτιση λειτουργίας και πρακτική κατάρτιση συντήρησης, και το τεχνικό προσωπικό μας λέγοντας τη βασική αρχή, τη γνώση συντήρησης εξοπλισμού, και τα κοινά διαχειριζόμενα μέτρα ελαττωμάτων. Μπορούμε εκπαιδευτικός 2 εργαζομένους ~ 3. (Εκπαιδευτικός πώς στη συντήρηση και τη λειτουργία.)

 

3. Περίοδος εξουσιοδότησης

Η περίοδος εξουσιοδότησης του εξοπλισμού είναι 12 μήνες, το οποίο αρχίζει από την ημερομηνία της εγκατάστασης και τη διόρθωση του προμηθευτή. Η αποτυχία εξοπλισμού συμβαίνει, το προσωπικό υπηρεσιών μεταπωλήσεων θα δώσει τις λύσεις μέσα σε 2 ώρες, μετά από να λάβει την ανακοίνωση του αγοραστή. Εάν είναι ανάγκη να πάει στην περιοχή για την επεξεργασία, οι χειριστές που αποστέλλονται από τον πωλητή πρέπει να φθάσουν επί του τόπου μέσα σε 48 ώρες μετά από πηγαίνουν στο κατάστρωμα. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, οι χειριστές πρέπει να φθάσουν επί του τόπου μέσα σε 48 ώρες μετά από πηγαίνουν στο κατάστρωμα, και συνεχίζουν να κάνουν τις επισκευές έως ότου αφαιρείται το ελάττωμα και οι επιστροφές εξοπλισμού σε κανονικό.

 

 

 

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα φούρνος ισχίων πυροσυσσωματώματος Προμηθευτής. 2019-2024 sinterhipfurnace.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.