Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Σημαντικό ταξίδι του Βιετνάμ προσωπικού
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0731-22506328-22506328
Επικοινωνήστε τώρα

Σημαντικό ταξίδι του Βιετνάμ προσωπικού

2019-12-16

Latest company news about Σημαντικό ταξίδι του Βιετνάμ προσωπικού

         Η ανάπτυξη της επιχείρησης είναι αδιάσπαστη από τη συμβολή κάθε υπαλλήλου. Χάρι σε όλους τους υπαλλήλους για την αμοιβαία αύξησή τους και την κοινή αύξηση. Όταν η εργασία είναι πολυάσχολη, ενισχύστε το χτίσιμο ομάδας και εμπλουτίστε τον ελεύθερο χρόνο των υπαλλήλων. Κάτω από τον προγραμματισμό και την οργάνωση του τμήματος προσωπικού επιχείρησης του Ryder, οι υπάλληλοι και οι οικογένειές τους μαζεύτηκαν, και τον Οκτώβριο του 2019, ο όμορφος γύρος παραλιών Nha Trang, Βιετνάμ άρχισε.
         Περπατώντας στην παραλία θαλασσίως, από καιρού εις καιρόν, τα κύματα χτυπούν στα πόδια σας, και από καιρού εις καιρόν, seagull επιδεικνύει τον όμορφο χορό του σε σας, αγνοεί το μπλε ουρανό και την ατελείωτη θάλασσα, γελά και γελά όλος ο τρόπος, αισθαμένος το δώρο της φύσης. Μεγάλη άποψη. Κατά τη διάρκεια της περιόδου, μοιράστηκαν την εμπειρία των θαλάσσιων προγραμμάτων διασκέδασης και των λουτρών λάσπης, πρόσεξαν τον πλούσιο υποβρύχιο κόσμο, δοκίμασαν τις τοπικές βιετναμέζικες ειδικότητες και τα γεύματα θαλασσινών, διεύθυναν τους ανταγωνισμούς κολύμβησης, σερφ, που βουτά και ούτω καθεξής. Ο καθένας πετούσε και έπαιζε. Σχεδόν! Οι όμορφοι άνδρες και οι γυναίκες που ντύθηκαν επάνω στα τοπικά κοστούμια έγιναν ένα όμορφο τοπίο. Στο νησί της νύχτας, ήταν ότι ήρεμος, θα μπορούσα μόνο να ακούσω τον ήχο των κυμάτων που κτυπούν ενάντια στους σκοπέλους, και απομονώθηκα από τον κόσμο. Μετά από το γεύμα, καθορίζω σε ένα σαλόνι μονίππων, και μια μικρή θαλάσσια αύρα φύσηξε, τόσο καθαρός και αναζωογονώντας.
        Το επτά ημερών ταξίδι τελείωσε σύντομα, και ο καθένας σκεφτόταν ακόμα για το και είχε μια αίσθηση της καθυστέρησης. Σε αυτήν την ομορφιά, είναι αναπόφευκτο να ληφθούν οι εικόνες για να σώσει τη στιγμή. Μέσω αυτού του ταξιδιού, έχουμε μια καλύτερη κατανόηση η μια την άλλη. Συγχρόνως, ευχαριστούμε επίσης την επιχείρηση για την παροχή ενός ευχάριστου και αξέχαστου ταξιδιού σε κάθε ένας από τους υπαλλήλους μας. Άλλη μια φορά, εργαζόμαστε μαζί με την επιχείρηση για να σημειώσουμε πρόοδο μαζί για το λαμπρό μέλλον Ridel, και την εργασία μαζί για το λαμπρό αύριο RUIDEER!

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα φούρνος ισχίων πυροσυσσωματώματος Προμηθευτής. 2019-2024 sinterhipfurnace.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.