Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Company news about Όντας λίγο γιγαντιαία εσωτερική δύναμη επιχειρηματικών αναγκών
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
86-0731-22506328-22506328
Επικοινωνήστε τώρα

Όντας λίγο γιγαντιαία εσωτερική δύναμη επιχειρηματικών αναγκών

2021-10-12

Latest company news about Όντας λίγο γιγαντιαία εσωτερική δύναμη επιχειρηματικών αναγκών

Πρόσφατα, η «λίγη γιγαντιαία» επιχείρηση έχει κάνει «την ειδίκευση και την καινοτομία» ένα μεγάλο τσιτάτο. Οι διασκέψεις ανέφεραν την ειδίκευση και τις ειδικές νέες επιχειρήσεις, και πολλά τμήματα εξέφρασαν την υποστήριξη για την υψηλής ποιότητας ανάπτυξη της ειδίκευσης και των ειδικών νέων ΜΜΕ, και βελτίωσαν τη δυνατότητα και το επίπεδο ειδίκευσης υπηρεσιών και ειδικών νέων ΜΜΕ ...... Αυτό δείχνει ότι η ειδίκευση και η ειδική νέα ανάπτυξη ΜΜΕ έχουν αναγγείλει μέσα μια πολιτική διέξοδο. Η «λίγη γιγαντιαία» επιχείρηση είναι αναζητημένη λόγω της ισχυρής τεχνολογικής δύναμης πίσω από το, από το οποίο η ενέργεια δεν μπορεί να υποτιμηθεί.

 

Για να αυξηθεί σε έναν μικρό γίγαντα η επιχείρηση πρέπει «να επισκευάσει την εσωτερική δύναμη»

Μόνο με τις μοναδικές δεξιότητες μπορείτε να έχετε το δικαίωμα να μιλήσετε. «Η λίγη γιγαντιαίες» επιχειρήσεις στη ζώνη υψηλής τεχνολογίας Zhuzhou είτε έχει ένα σχετικά υψηλό μερίδιο αγοράς στις υποδιαιρέσεις, είτε έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στην έρευνα και την ανάπτυξη των σχετικών βασικών τεχνολογιών.


Στον τομέα της βιομηχανικής κατασκευής, ο συμπυκνώνοντας φούρνος είναι γνωστός ως «φούρνος αλχημείας χαπιών». Όταν ένας καλός συμπυκνώνοντας φούρνος καθαρίζει τα τσιμενταρισμένα προϊόντα καρβιδίου, μπορεί να αφαιρέσει τις ακαθαρσίες, σκληρότητα αύξησης, και γίνοντας ομαλότερο και φωτεινότερο, κάνοντας τα τσιμενταρισμένα προϊόντα καρβιδίου ένα πραγματικό «βιομηχανικό δόντι».


Εντούτοις, ο συμπυκνώνοντας εξοπλισμός φούρνων έχει μονοπωληθεί από καιρό στο εξωτερικό, ειδικά ο διασημότερος συμπυκνώνοντας φούρνος στη Γερμανία. Πώς να ανοίξει το έδαφος «κατασκευασμένος στην Κίνα» μεταξύ τους, μεταλλουργικός εξοπλισμός Zhuzhou Ruideer που κατασκευάζουν τη Co., το ΕΠΕ (καλούμενο «Ruideer») έχει αυξηθεί βαθμιαία national-level «λίγη γιγαντιαία» επιχείρηση μετά από 10 έτη «επισκευής της εσωτερικής δύναμης».


Ο συμπυκνώνοντας φούρνος Ruideer έχει αντικαταστήσει επιτυχώς τον ίδιο τύπο εισαγόμενων προϊόντων στην αγορά, και εξάγεται επίσης στις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, την Ισπανία, την Ουκρανία, τη Ρωσία, το Βιετνάμ και άλλες χώρες. Το πλεονέκτημα του συμπυκνώνοντας φούρνου Ruideer είναι ότι έχει μια αποφασιστική επιρροή στους σημαντικούς δείκτες όπως η αλλαγή ιδιοκτησίας και η ομοιομορφία του ασβεστοποιημένου υλικού. Το 2020, το μερίδιο εγχώριας αγοράς του κύριου φούρνου συμπύκνωσης πίεσης προϊόντων της επιχείρησης ήταν 8,4%, ταξινομώντας πρώτα στην Κίνα.

 

Διατηρήστε τις ικανότητες βιώσιμης ανάπτυξης και καινοτομίας

Στο βιομηχανικό ανταγωνισμό, όσο ισχυρότερη η δυνατότητα τεχνολογικής καινοτομίας, τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα.

Το Ruideer έχει καθιερώσει ένα τμήμα Ε&Α τεχνολογίας για να διατηρήσει τις ικανότητες βιώσιμης ανάπτυξης και καινοτομίας της επιχείρησης. Είναι αρμόδιο για την εφαρμογή της βασικών έρευνας και των μελετών ανάπτυξης της επιχείρησης, το συντονισμό και την οργάνωση της ανάπτυξης προϊόντος, την ανάπτυξη τεχνολογίας και τη συλλογή τεχνικών πληροφοριών.


(Απόσπασμα)

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα φούρνος ισχίων πυροσυσσωματώματος Προμηθευτής. 2019-2024 sinterhipfurnace.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.